Sons of Vanity

COUNTRY / COUNTRYROCK / POPROCK


Sons Of Vanity har tilbrakt lockdown med å spele inn nytt album for release våren 2022. Optimistiske og klare for å igjen stemme opp gitarane og spele knakande god countryrock du kan både danse, digge eller deppe til.


Om Sons Of Vanity skriv Bergens Tidene: «Det er en sofistikert og sammensatt hyllest til Nashvilles countryscene, med en varmende lyd understreket av en tidløs komposisjon... Dette er country som intelligent hyller heller enn å etterape sjangerklisjeer.»


Singelen «Sometimes Love Just Ain’t Enough» vart semifinalist i verdas største sangkonkurranse i Nashville i 2021 og Sons Of Vanity har fleire godbitar på lur med albumet «Drifting Without Aim» som har release 10.juni 2022.


Sons Of Vanity speler ei rocka blanding av country og americana. Her er det kassegitar og pedal steel i lystig samspel med skitten telecaster og kremvokalar.


Skikkelig Nashvillemusikk - fra Vestlandet. Songane “Girl Next Door”, “Fair Game” og“Dead To Rights” har vore i rotasjon i NRK P1 sidan dei vart slepte, og musikken til Sons Of Vanity har hausta gode kritikkar.