BERGEN BLUESBAND

BLUES 


John Magnar Bernes fikk kallenavnet `Hungry John` da han sultet som gatemusikant i London, tidlig på 70-tallet.


Vel hjemme i Bergen ble Bergen Blues band startet, og var svært populært på1970- og 80-tallet, med hitlåter som «Jump`n Shout`n Dance», «Another Blues» og «Meanest Blues« m.fl.


De turnerte hele Skandinavia både på festivaler og klubber. Dette bandet ble banebrytende i sin misjonering for blues i Norge, ikke minst for at de satset nesten utelukkende på eget materiale, komponert av Bernes.


Bergen Blues Band har gitt ut tre plater på EMI. Låtene ble radiospilt verden rundt, og var på hitlistene i flere land. Og i 2022, vil du finne nyutgivelser av de to første Bergen Blues Band platene på CD. Hungry John fikk bluesprisen på Notodden Blues Festival i 2003 og bluesprisen på Hell Bluesfestival 2021.


Etter stor etterspørsel ble bandet samlet i 2018, og de vil fremføre sine største hits, og nye låter. Bandet vil turnere også 2022.


Bandet består av : John Magnar Bernes (Hungry John), vokal og munnspill. Ole Thomsen, gitar. Atle Mjørlaug, bass. Willy Korneliussen, trommer.


Disse allsidige legendene har vært aktive musikere i inn- og utland siden 1970-tallet. De er fremdeles i støtet, og ser igjen fram til å møte publikum.