The Kvednabekkjers

Trøkk, allsang - og dreiemoment

The Kvednabekkjers har gjennom 10 år lagd sin egen countryrock-sjanger som blir kalt «kvednapop». «Kvednapop» er en rå og deilig blanding av country, rock og litt småfrekk pop. Tekstene til bandet har både morsomme, dype, seriøse og useriøse trekk som gjør at bandet kan tilpasse seg publikumet etter beste evne, enten det er familiekonsert, dans på lokalet eller festivalen som trenger musikk med trøkk, allsang og dreiemoment.

Musikken har ett godt driv og får folk til å synge med, danse og kose seg. Bandet har låter om livet på veien, havet, alle damene, gutta og livet.

Kvednabekkjers har sluppet 3 studioalbum og er i gang med det fjerde som kommer våren 2020.

Året 2013 slapp vi debutalbumet «Bekkjens Sildring».

I 2017 kom «Ventetiå» og i 2019 slapp vi vårt 3. studioalbum «Dreiemomentet».

Det siste albumet er ett produkt av 10 år med spilling og utvikling som resulterte i rå countryrock med ett kraftig dreiemoment som får taket til å løfte seg.

Låter som «Kjøre Vekk Livet Mitt», «DAB» og «Ferjefritt» er alle låter med ett budskap som publikum kjenner seg igjen i. Låten «Kvednapop» er vår egen hyllest til musikkstilen vår.

I mai 2019 hadde vi plateslipp i Haugesund og fikk terningkast 6 av lokalavisen «Tysvær Bygdablad».

Kvednabekkjers har i løpet av de siste årene sørget for god musikk til festivaler som Fest i Vest og Gladmaten, oppvarming til store norske artister som Rotlaus, Vassendgutane, Rune Rudberg og opptrådt på uttalige scener på Vestlandet. I løpet av 2019 skal bandet dele scene med DDE, Bygdabråk og Too Far Gone som support artist.