The Kvednabekkjers

Trøkk, allsang - og dreiemoment

The Kvednabekkjers har gjennom 10 år lagd sin egen countryrock-sjanger som blir kalt «kvednapop». «Kvednapop» er en rå og deilig blanding av country og rock. Tekstene til bandet har både morsomme, dype, seriøse og useriøse trekk som gjør at bandet kan tilpasse seg publikummet etter beste evne, enten det er familiekonsert, dans på lokalet eller festivalen som trenger musikk med trøkk, allsang og dreiemoment. Musikken har godt driv og får folk til å synge med, danse og kose seg. Bandet har låter om livet på veien, havet, alle damene, gutta, livet, dram og pils!

Kvednabekkjers har sluppet 3 studioalbum og er i gang med det fjerde som kommer våren 2020.

Året 2013 kom debutalbumet «Bekkjens Sildring».

I 2017 kom «Ventetiå» og i 2019 slapp bandet sitt 3. studioalbum «Dreiemomentet».

Det siste albumet er ett produkt av 10 år med spilling og utvikling som resulterte i rå countryrock med ett kraftig dreiemoment som får taket til å løfte seg.

Låter som «Kjøre Vekk Livet Mitt», «DAB» og «Ferjefritt» er alle låter med et budskap som publikum kjenner seg igjen i. Låten «Kvednapop» er vår egen hyllest til musikkstilen vår.

I mai 2019 hadde bandet plateslipp i Haugesund og fikk terningkast 6 av lokalavisen «Tysvær Bygdablad».

Kvednabekkjers har i løpet av de siste årene sørget for god musikk til festivaler som Fest i Vest, Gladmaten, Fjåge I Vågen, oppvarming til store norske artister som Rotlaus, Vassendgutane, Rune Rudberg, DDE og opptrådt på uttalige scener på Vestlandet. Bandet består av trommer, bass, elgitar, akustiskgitar og vokal.