Scary Monster

- en hyllest til David Bowie

Scary Monsters er et godt etablert Bergensband og et av få norske band som utelukkende tolker den vidunderlige musikkskatten til David Bowie – en låtkatalog som spenner over det meste innenfor pop og rock sjangeren.

Med Bowies lange og mangfoldige karriere fra midten av 1960-tallet frem til hans død i 2016 finner man alt fra smektende ballader til svett, dansbar funk og rock ispedd noen fascinerende musikalske reiser ut i verdensrommet.

Man kan både gi seg hen til nostalgiens vakre minner, og man kan la seg forføre av vår tids beat.

”Vi har rockens tilnærming til David Bowies musikalske univers”, sier Bård Ose.

Bandet består av velrennomerte musikere som Frank Hovland (bass) og Zsolt Mezaros (trommer), begge kjent fra Chris Thompson (ex Manfred Mann) sitt turneband. Audun Hasti (gitarer) og Roger Sørheim (tangenter) er også godt kjente fra det Bergenske musikkliv. Sist men ikke minst, rock oraklet Bård Ose på vokal, kjent fra flere band og diverse musikkprogrammer i NRK. Fra tid til annen overrasker bandet publikum med spennende musikalske gjester.

Scary Monsters har hatt en rekke opptredener med fulle hus på Madam Felle og har opptrådt flere ganger på Lille Ole Bull og på «Underlig», den nye klubbscenen i Bergen. I tillegg til andre scener i regionen. Bandet har også gjort mange opptredener på private events.