Hungry John & Freddy Johnsen

The Meanest Blues Duo

John Magnar Bernes (Hungry John) trenger ingen nærmere presentasjon for blueskjennere. For nye blues entusiaster presenteres han ofte som en levende legende som har dedikert sitt liv til bluesen. Mannen er blues.

John fikk sitt nasjonale og internasjonale gjennombrudd med Bergen Blues Band på 80-tallet. En av låtene hans ”Jump`n, shout an` dance” lå på listene i hele Europa og i USA. Hungry John har spilt sammen med store norske, nordiske og amerikanske artister, og spilt support for B.B. King, John Mayall, Buddy Guy, med flere. John ble vinner av Notodden Blues Festival Bluespris 2003.

Atle Johannesen, også kalt Freddie Johnsen, blir av mange regnet som en av landets beste slide-gitarister. Atle fikk Ole Blues Prisen i 1997 for sitt store engasjement for blues musikken. Han har spilt med en rekke internasjonale artister i Norge og i USA, som Lowell Folsom, Jimmy Dawkins, Homesick James, Bonnie Lee, Nappy Brown, Willie ”Big Eyes” Smith, Paul Osher, Good Time Charlie, Reidar Larsen med flere.