Chicksa

Tre damer, tre stemmer og tre stiler – til sammen får du Chicksa!

Helt siden 2011 har Ingvild Watnedal, Anita Hegggholmen og Linda Ekeland funnet sammen i musikken – og kan nå levere flere ulike musikalske konsepter.

Dans og event´er

Chicksa gjør sine egne versjoner av kjente og ukjente favorittlåter i tillegg til liste-pop og ulike radiofavoritter. Kjennetegnet er trestemte harmonier og et samstemt band.

Roots & Boots

Ønsker du en kveld med trøkk, trainbeat, bluegrass, country-rock og bluesinspirert musikk? Ypperlig til ”fest på lokalet” og festivaler.

”Stolt Tå Vera Stril”

Chicksa er strilajenter på sin hals og kjenner strilekulturen fra innsiden – på godt og vondt... Sammen med et ned-strippet band, forklarer Chicksa gjennom skråblikk hva strilamusikk egentlig er. Her får du de fine – og de mindre fine – strilafavorittene. Passer godt i sittende lag.

Alle i Chicksa har lang erfaring fra ulike band og har satt opp flere, utsolgte forestillinger, blant annet på kulturhuset på Straume og Ricks i Bergen.

Med seg i bandet har Chicksa fem staute karer: Morten Bergstrøm (trommer), Kjetil Lynglund (tangenter), Idar Ørjansen (gitar), Kåre Glesnes (bass) og Tor-Erik Rong (gitar, mandolin).