Berith

Iørefallende!

BERITH trives godt i landskapet Americana, Folk, Roots & Country. Hun har siden tenårene reist tusenvis av mil på kryss og tvers med gitar, torader, countryband, gamaldans og folkemusikk.

I 2018, da Tor Endresen & Anne- Sophie valgte to Berith-låter som første-singler, og Eirik Grønner (Kurt Nilsen m.m.) ville satse på henne for sin nye Label, bestemte hun seg. Fra nå av er det 100% stilling i egen låtskriving og jobbing med sitt glimrende band i studio og på scene.

De første konsertene i 2018 og 2019 har vært utsolgte hus og har avstedkommet en overveldende respons med påfølgende superlativer fra publikum.

Berith sin styrke ligger både i sterke, iørefallende låter, stemmeprakt med fortellerevne, og evnen til å skape en følelse av felleskap hos publikum. Godt støttet av sitt sultne, men erfarne band.

Hennes første single, “You Could Be Mine”, har fått særdeles gode tilbakemeldinger med akselererende streaming-tall og radiospilling.

Med seg i bandet har Berith: Dag Atle Haaland (mandolin, banjo, bouzouki og kor), Endre Aasebø (gitarer og kor), Svein Henning Berstad (bass og kor) og Anders Vengen Jensen (trommer, perkusjon og kor).