Arne Bøe & Himmel og Hav

Varmt. Og givende!

 

Vokalist, gitarist og låtskriver Arne Bøe har i mange år vært kjent som frontfigur og drivkraft i bandet «Heimalanne’». Han satser nå som soloartist, og har dannet bandet «Himmel og Hav» som både studio- og liveband, og de første spillejobbene er allerede booket.

Bandet har allerede vært i studio og spilt inn masse nytt materiale, og både singler og CD står på releaseplanen. Den første singelen, «Ein hausta’ slek so ein sår», ble nylig utgitt. Låten er tilgjengelig både på Spotify og som video på Youtube.

Arnes band består av dyktige, rutinerte musikere som håndterer en rekke instrumenter: Halstein Gåsemyr (fele/vokal), Kristian Nordeide (bouzouki/fløyter/sekkepipe og en rekke middel- alderinstrumenter), Aksel Fjæra (bass/piano/vokal) og Anders Vengen Jensen (slagverk). Det er Arne som står for alt låtmateriale, både musikk og tekst.

Låtene har Arnes umiskjennelige signatur i form av harmonisk melodiføring og jordnære tekster på striledialekt. Han er kjent for sine gode tekster som treffer både ung og gammel med sine ukompliserte skildringer av dagligliv, kjærlighet, folk, natur og livet generelt. Melodisk er det nye låtmaterialet som presenteres slik vi har blitt vant til det; du kan synge med etter å hørt låtene en gang eller to, og de sitter seg fast i hodet.

Musikkstilen kan gjerne beskrives som folk rock, men med innslag av en rekke stilarter som rock’n roll, country, blues, irsk, amerikansk og norsk folkemusikk, keltisk soul for å nevne noe, alt blandet sammen i en helt særegen miks med et vell av smaker. Bandets sound og fremtreden er farget av spilleglede, energi og en musikkstil som knapt har finnes maken til her på berget. De spiller en blanding av nytt materiale og kjente og kjære Heimalanne’-låter. Du kan bare glede deg til Arne & Co. reiser ut på veien for å treffe publikum. Det kommer til å bli et varmt og givende møte!